Altijd een oplossing

Een breed programma van indoor zwembad luchtontvochtigers. Klimaluft luchtontvochtigers hebben een grote ontvochtigingscapaciteit en voorkomen aanslag van schimmelproblemen in het zwembadbereik.

Een Klimaluft zwembadontvochtiger is uitgevoerd met een permanente condenswaterafvoer om het water weg te laten lopen in een vaste afvoer. De ontvochtigingscapaciteiten variëren van 52 tot 290 liter per dag.

Klimaluft zwembadontvochtigers voorkomen schade in het zwembadbereik door condens, schimmels en corrosie.

65% 25% 30% 20% 15%

Met kennis van zaken

Wat is een goede relatieve luchtvochtigheid? De relatieve luchtvochtigheid geeft aan hoeveel procent waterdamp in de lucht aanwezig is ten opzichte van de maximale hoeveelheid waterdamp dat de lucht kan bevatten bij een bepaalde luchtdruk en temperatuur. De term Relatieve Luchtvochtigheid wordt afgekort als % RV. Een gezonde relatieve luchtvochtigheid in het binnenklimaat ligt op 50-55%. De relatieve luchtvochtigheid wordt gemeten met een hygrometer. Luchtontvochtiging in een industrieel bedrijf? Industriële bedrijven krijgen vaak te maken met grootschalige vochtproblemen. Uiteenlopende bedrijfsprocessen en actuele weersomstandigheden kunnen de luchtvochtigheid in bedrijfsruimten sterk doen verhogen. Een hoge luchtvochtigheid kan ook problemen veroorzaken in magazijnen en in geconditioneerde opslagruimten. In veel industrieën zijn de processen gebaat bij een gematigde luchtvochtigheid. Maar wat nu als de luchtvochtigheid in een bedrijfsruimte regelmatig te hoog is? Met industriële luchtontvochtiging van Klimaluft houdt u de luchtvochtigheid voortdurend onder controle! Sterke luchtontvochtigers voor zware droogklussen? Voor bedrijven, professionals, zwembaden en de industriële sector heeft Klimaluft een groot aanbod krachtige industriële lucht- en zwembadontvochtigers voor zware toepassingen. Dergelijke omgevingen hebben doorgaans behoefte aan een grote ontvochtigingscapaciteit. Belangrijk hierbij is de storingsvrije en onderhoudsarme werking van de industriële luchtontvochtigers. Betrouwbare, effectieve luchtdroging waarnaar men geen omkijken heeft! Bedrijven zijn gebaat bij goede klimatologische omstandigheden zonder dat men daar dagelijks omkijken naar heeft.

Aan het woord:  

De relatieve luchtvochtigheid in het magazijn van ruim 7.000 m³ van ‘gereed product’ is dermate hoog, dat de kwaliteit van de aanwezige tomaten (200.000 kg) in gevaar komt en niet meer aan de kwaliteitseisen kan voldoen. Met een Klimaluft ID1500 industriële luchtontvochtiger komt de kwaliteit van het eindproduct niet meer in gevaar.

Meer over